Din handlekurv

 


KONTAKT:
67 53 20 51
info@hovikhorsel.no

Samarbeid?

Bli med å spre budskapet og oppnå rabatt.

samarbeid-hovik-horsel-1 1

Populære samarbeidspakker

Dette sier våre samarbeidspartnere

Karianne & Storm
Karianne & Storm
Tidligere kursdeltager
Les mer
Carina er så dyktig og kommer med mange gode råd, holder informative og forståelige webinarer og deler raust av sin kunnskap. Vi har slitt med hjemmealene trening, men etter å ha deltatt på webinarer og fått råd, har dette løsnet. Jeg kan varmt anbefale henne ❤
Line Østerhagen
Line Østerhagen
Tidligere kursdeltager
Les mer
Selv om jeg ikke direkte har usikre hunder, så innhenter vi veldig mye god kunnskap om hvordan vi kan løse hverdagsutfordringer. Ikke minst får jeg mange tips til morsomme øvelser og mental stimulering. Alle hundeeiere burde ha mulighet til å stille spørsmål til Carina - det er vesentlig for et godt forhold mellom oss og hundene at man har det gøy sammen.
Isabelle & Ellie
Isabelle & Ellie
Tidligere kursdeltager
Les mer
Vi er med pga min Ellie og hennes utfordringer. Hun er omplassert til oss etter en tøff start i livet. Vi har lært så mye om grundmur-arbeid, selvtillitstrening, styrke- og kroppskontroll og mye mer.
Previous
Next

Øreavstøpning - Viktig informasjon

For å få formstøpte ørepropper må man ta øreavstøpning hos audiograf. Dette kan gjøres på klinikken vår i Bærum eller hos andre klinikker vi samarbeider med.

Øregangene må være rene og frie for ørevoks slik at vi kan ta et optimalt avstøp av dine øreganger. Hvis det er behov for ørerensing, kan dette gjøres enten hos oss eller hos din fastlege/ØNH-lege. Ekstra kostnad for ørerens er kr 300.

Du får SMS når timen din er bekreftet. Ønsker du SMS-varsel før timen din, må du aktivere dette selv på «min side» i online booking (pga GDPR). 

Endring eller avbestilling av time må skje 24 timer før for å unngå faktura for ikke møtt. 

BESTILL TIME
samarbeidsbuss

Online booking til øreavstøpning.

Avbestilling av time må skje 24 timer før for å unngå gebyr.

Rask levering

Leveringstids på 2-4 virkedager

Trygge produkter:

Sertifisert Personlig Verneutstyr (EU 2016/425)

Sikker betaling på nett:

Klarna | Vipps | MasterCard | Visa