Din handlekurv

 


KONTAKT:
67 53 20 51
info@hovikhorsel.no

PERSONVERN

Denne personvernerklæringen gjelder for HH Russepropper – Høvik Hørsel, hh-russepropper.no.

1. Hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan vi bruker dem

Årets hjemmesnekk

Når du melder deg på Årets hjemmesnekk samler vi inn e-postadresse, navn og telefonnummer til artist. Det er viktig at den som sender inn skjemaet har fått godkjenning av artist til å sende oss disse opplysningene. Videre samles det inn IP-adresse, nettleserdata og dato for påmeldingen. Dataene blir kun brukt til å sende deg bekreftelse og relevant informasjon om konkurransen.

2. Hvem kan opplysningene deles med?

Opplysingene deles av medarrangør av konkurransen, Lund Gruppen Arrangement AS (Landstreff Stavanger). De som behandler personopplysninger er et fåtall personer knyttet til bedriftene. Enkelte samarbeidspartnere vil kunne ha tilgang i forbindelse med IT-sikkerhet, vedlikehold og oppdateringer. Behandlingsgrunnlaget er GDPR artikkel 6 nr. 1 f og GDPR artiklene 32 og 6 nr. 1 bokstav c.

3. Hvordan og hvor lenge lagres opplysningene?

Opplysningene samles kun inn gjennom vår nettløsning, og dataene blir lagret på server i Norge. Vi tar datasikkerhet på alvor, og har gode rutiner for sikkerhet. Likevel er ikke noe sikkerhetssystem helt ugjennomtrengelig, og vi kan ikke garantere 100% for sikkerheten ved overføring av data på internett eller ved lagring på våre systemer. Det er derfor viktig at du vurderer selv hvilke opplysninger du sender oss, og at du ikke sender sensitive opplysninger. Navn, telefonnummer og e-postadresse er ikke å regne for sensitive opplysninger.

Dine personopplysninger blir lagret så lenge det er nødvendig for det formål de ble samlet inn for.

4. Dine rettigheter til innsyn og sletting

Du har rett til å få innsyn i hvilke opplysninger vi har om deg. Vi kan i så fall be deg om at kravet blir sendt skriftlig og at du på tilstrekkelig måte identifiserer deg, slik at innsyn blir gitt til den rette vedkommende. Du kan også be om at opplysninger endres eller at de slettes helt. Det tas forbehold om at vi er pålagt av myndighetene å lagre opplysningene av dokumentasjonshensyn.

Du har mulighet til å klage til Datatilsynet dersom du mener vi bryter personvernlovgivningen. Du kan kontakte Datatilsynet på deres nettsider datatilsynet.no. Hvis du er i tvil om at vi behandler dine personopplysninger slik vi beskriver det i denne personvernerklæringen, setter vi pris på om du tar kontakt med oss, slik at vi kan rette opp i dette.

5. Kontaktinformasjon

AUDIONOVA AS
O.H. Bangs vei 17, 1363 Høvik
Org nr 988 803 251

info@hovikhorsel.no
TLF 67 53 20 51

Rask levering

Leveringstids på 2-4 virkedager

Trygge produkter:

Sertifisert Personlig Verneutstyr (EU 2016/425)

Sikker betaling på nett:

Klarna | Vipps | MasterCard | Visa