Formstøpte Russepropper

Formstøpte Russepropper sitter 100 % naturlig i øregangen. Det akustiske filtersystem lar deg høre alle lyder til et trygt nivå, slik at hørselen ikke skades, samtidig som musikkopplevelsen ivaretas. Proppene har utskiftbare filtre som gir deg mulighet endre demping hvis man vil bruke proppene til andre formål enn russetid (F.eks skytefiltre til bruk i Forsvaret).

  • Akustisk filtersystem (velg fra 19 dB – 30 dB demping). Vi anbefaler minst 26 dB til russ 2020.
  • 100 % tilpasset dine øreganger
  • Lages i myk medisinsk silikon for best mulig komfort
  • Snor med klype og oppbevaringetui (inkludert)
  • Gjør øreproppene enda mer personlig og velg farge (inkludert)
  • 3 års garanti mot reklamasjonsfeil

Avstøpning/formstøping (viktig informasjon)

For å anskaffe seg formstøpte Russepropper må vi ta avstøpning/formstøp av ørene dine. Dette kan gjøres på klinikken vår i Bærum eller hos andre klinikker vi samarbeider med.

HUSK at øregangene må være rene og frie for ørevoks slik at vi kan ta et optimalt avstøp av dine øreganger. Hvis det er behov for ørerensing, kan dette gjøres enten hos oss eller hos din fastlege/ØNH-lege. Ekstra kostnad for ørerens er kr 300.

Vær også oppmerksom på at hvis du vil avbestille eller endre på timen din, må dette gjøres 24 timer før for å unngå gebyr for «ikke møtt» (kr 500). Dette får du også beskjed om på SMS når timebestilling er bekreftet. 

Grunnet direktiv fra FHI og Bærum Kommune ser vi oss dessverre nødt til å holde klinikken stengt for behandling av klienter inntil videre for å forebygge smitte av COVID-19. Oppdateringer vil komme fortløpende. Vi er fortsatt tilgjengelig på epost og telefon. Det er foreløpig ikke påvist smitte på klinikken. De som har forhåndsbestilt produkter som krever øreavstøp vil bli prioritert så fort direktivet opphører. Høvik Hørsel vil også ta kostnader forbundet med ekspress-levering i denne forbindelse.

Pris:
Kr 2 099 inkl. avstøp/konsultasjon

Frist for avstøp (russ 2020): 01. mars 2020